HFK var på väg mot tredje raka – tappade allt i andra

Hulstfreds tränare Anders Larsson var på väg att räkna in tredje raka segern efter ledning 1–0 i halvtid borta mot Stjärnan. "Då tappade vi spelet helt i andra. Det kändes onödigt", sa han efter förlusten med 3–1.

Eric Schultz gjorde comeback på fotbollsplanen när han hoppade in i andra halvlek för HFK mot Stjärnan.

Fotboll2024-05-04 19:20

HFK gjorde det väldigt bra i första och fick med sig 1–0 i 34:e minuten av Yassin Jalili Kader.

– Vi spelade som vi ska då. Släppte bollen tidigt och löpte mycket. Känslan i halvtid var att det här fixar vi,  sa Larsson.

Men ack vad han bedrog sig. I andra vände Stjärnan till 2–1 och även om HFK hade en ribbträff och kunde ha kvitterat vann Stjärnan med 3–1 efter mål i slutminuten.

– I andra krånglade vi till det genom att kladda med bollen och stå still. Det blev helt fel mot ett lag som är stort och tungt.

HFK hade en tunn trupp för dagen och fick bland annat kalla in Eric Schultz. Han hoppade in i andra och gjorde comeback.