Det är inte så vanligt att se spelare i båda lagen nöjda efter en match.
I lördags hände det.
Hultsfreds spelare bjöd på stora leenden, likaså Kalmar Södras.
Detta efter 3-3 i den sista kvalmatchen.
Resultatet innebar att HFK säkrade nytt kontrakt i elitfyran - och för Kalmars del att de vann kvalgruppen.
- Vi spelade överlag riktigt bra, framför allt första halvtimmen i den andra halvleken, säger Kent Niklasson i HFK.
- Det var kul att vinna gruppen, men vi gör ingen bra match, säger Ulf Nordenhem i Kalmar Södra.

Mardrömsstart
För Hultsfreds del handlade det om att fixa poäng - då skulle de komma etta eller tvåa i kvalgruppen och säkra nytt kontrakt.
Men det började inte alls bra...
- Det hade inte varit roligt att bli syndabock, säger HFK-målvakten Mikael Karlsson medan han sliter av tejpen kring benen.
Han syftar förstås på Kalmars tidiga 0-1-mål från halva planen (!).
Gästernas Robert Niklasson fick kanonträff på en frispark ett par meter in på Hultsfreds planhalva. Bollen seglade över en vilt sprattlande Mikael Karlsson, som blev helt överrumplad att Niklasson sköt.
Då hade matchklockan tickat till 3.40. Precis innan var det nära att Morgan Pihl gett Hultsfred ledningen, men hans skott tog i stolpen.
Tio minuter efter ledningsmålet kom 0-2, då Carl Edberg fick fritt skottfält ett par meter utanför straffområdet.
Resultatet stod sig till halvtidsvilan, men var på intet sätt rättvist sett till vare sig spel eller målchanser.
HFK noterades för fyra riktigt heta chanser, Södra för noll (!) utöver målen då.