Hjorted/Totebo fixade en poäng mot Frödinge/Brant

Frödinge/Brant ledde med 1-0 efter första halvlek hemma mot Hjorted/Totebo i division 6 Vimmerby herr i fotboll.

Frödinge/ Brant SK spelade lika mot Hjorted/Totebo

Fotboll2023-08-17 20:41

I andra halvlek jobbade sig Hjorted/Totebo in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 2-2.

Matchen var mållös till Frödinge/Brant tog ledningen i 23:e minuten, genom Alex Gunnarsson. Direkt efter pausen slog Sigge Nilsson Blomberg till och ökade lagets ledning.

I 48:e minuten nätade Melker Holmberg, och reducerade åt Hjorted/Totebo.

Hjorted/Totebo kvitterade till 2-2 bara en minut senare genom Elias Hallberg. Det blev också matchens sista mål.

Det här var Frödinge/Brants tredje oavgjorda match den här säsongen.

I tabellen innebär det här att Hjorted/Totebo nu ligger på tredje plats. Frödinge/Brant är på fjärde plats.

På torsdag 24 augusti 18.30 spelar Frödinge/Brant borta mot Överum, och Hjorted/Totebo hemma mot BOIF.