Hjorted/Totebo fixade en poäng mot Tjust

Tjust ledde med 1-0 i paus hemma mot Hjorted/Totebo i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll.

Tjust IF FF spelade lika mot Hjorted/Totebo

Fotboll2024-08-09 21:25

I andra halvlek jobbade sig Hjorted/Totebo in i matchen och matchen slutade oavgjort, 2-2.

Det var Hjorted/Totebos 14:e match, och laget är fortfarande obesegrat den här säsongen efter tio vinster och fyra oavgjorda matcher.

Matchen förblev jämn målmässigt till Tjust tog ledningen i 32:a minuten, genom Oscar Eriksson. I 54:e minuten slog Tom Nilsson till, och kvitterade för Hjorted/Totebo.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Dino Bahtanovic träff och gav Hjorted/Totebo ledningen.

Kvitteringen kom med två minuter kvar att spela, när Isak Stenbeck slog till och gjorde mål för Tjust. 2-2-målet blev matchens sista.

Resultatet innebär att Tjust ligger kvar på fjärde plats och Hjorted/Totebo på andra plats i tabellen.

Nästa motstånd för Hjorted/Totebo är IFK Tuna. Lagen möts fredag 16 augusti 18.45 på Tollevi 1, Totebo.