Hjorted/Totebo fixade kryss hemma mot Ankarsrum

Ankarsrum hade ledningen i halvtid med 2-0 borta mot Hjorted/Totebo i division 6 Vimmerby herr i fotboll.

Hjorted/Totebo spelade lika mot Ankarsrums IS

Fotboll2022-05-19 21:16

Men i andra halvlek kom Hjorted/Totebo mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2.

Ankarsrum tog en tidig ledning. Robin Thorén Johansson slog till, redan i sjätte minuten.

1-1 kom i 16:e minuten genom ett självmål. 2-1-målet var ett även det ett självmål, av Ankarsrum i 47:e minuten.

Kvitteringen kom i 90:e minuten, när Oscar Ring gjorde mål för Ankarsrum. 2-2-målet blev matchens sista.

Hjorted/Totebo har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna.

Hjorted/Totebo har nu sju poäng efter fem spelade matcher, medan Ankarsrum har två poäng efter fyra matcher.

Nästa motstånd för Hjorted/Totebo är Frödinge-Brantestad. Lagen möts tisdag 24 maj 19.00 på Lundavallen.