Hjorted/Totebo föll på hemmaplan mot Borgholm

Det blev förlust för Hjorted/Totebo med 2-3 (2-1) på hemmaplan mot Borgholm i Kval Div 4 Småland grupp 2 herr.

Hjorted/Totebo förlorade mot IFK Borgholm

Fotboll2024-10-19 17:17

Jacob Petersson stod för Borgholms avgörande mål efter 75 minuter.

Hjorted/Totebo startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Tom Nilsson slog till, redan i tionde minuten.

Hjorted/Totebo ökade ledningen till 2-0 på tilläggstid i första halvleken, genom Mehmet Ali Tekbas.

Borgholm reducerade till 2-1 på stopptid i första halvleken, genom Jacob Petersson. Direkt efter pausen ökade Alexander Jakobsson Borgholms ledning.

I 75:e minuten avgjorde Jacob Petersson matchen. Därmed hade Borgholm vänt matchen.

Hjorted/Totebo har nu en poäng och Borgholm har vunnit båda matcherna hittills när båda lagen har spelat två matcher.

Motståndare i sista omgången för Hjorted/Totebo är Solberga. Lagen möts lördag 26 oktober 14.00 på Tollevi 1, Totebo.