Hjorted/Totebo toppar tabellen efter seger

Hjorted/Totebo är ny serieledare i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll efter hemmaseger med 4-1 (2-1) mot Södra Vi.

Hjorted/Totebo vann mot Södra Vi IF

Fotboll2024-06-29 18:05

Hjorted/Totebo leder serien tre poäng före IFK Västervik som dock har en match mindre spelad. Södra Vi ligger på tolfte plats i tabellen.

Hjorted/Totebo har därmed fyra raka segrar. Södra Vi däremot har fyra raka förluster.

Södra Vi startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Adrian Mathiasson gjorde målet, redan i nionde minuten.

Hjorted/Totebo kvitterade till 1-1 i 26:e minuten, när Albin Kito hittade rätt.

Laget tog också ledningen i 38:e minuten, när Fabian Ring slog till. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Adrian Ottosson och ökade ledningen för Hjorted/Totebo.

I den 63:e minuten fick Södra Vi Niklas Gunnarsson utvisad, och laget fick spela med en spelare mindre sista 27 minuterna.

Och med fem minuter kvar att spela ökade Hjorted/Totebo ledningen genom Hadi Ammar.

På fredag 9 augusti 19.00 spelar Hjorted/Totebo borta mot Tjust, och Södra Vi hemma mot Fågelfors.