Hjorted/Totebo upp i topp efter seger

Hjorted/Totebo är nu serieledare i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll efter seger, 3-4 (1-2), borta mot Lojal.

SK Lojal förlorade mot Hjorted/Totebo

Fotboll2024-06-25 21:02

Hjorted/Totebo leder serien två poäng före Fågelfors. Fågelfors har dock en match mindre spelad. Lojal ligger på nionde plats i tabellen.

Simon Sandholm stod för Hjorted/Totebos avgörande mål efter 89 minuter.

Segern var Hjorted/Totebos sjätte på de senaste sju matcherna.

Hjorted/Totebo startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara en minut slog Simon Sandholm till.

Laget ökade ledningen till 0-2 tidigt i matchen, på nytt genom Simon Sandholm, i sjätte minuten.

Lojal reducerade till 1-2 i slutminuterna av första halvlek, genom Kastriot Jashari på straff. Det dröjde till den 71:a minuten innan Kastriot Jashari kvitterade för Lojal.

Deart Agushi gav Lojal ledningen med knappa kvarten kvar.

Det såg länge ut att gå mot seger för Lojal. Med nio minuter kvar att spela kvitterade Hjorted/Totebo genom Martin Degerman.

Det matchavgörande målet kom i slutminuterna, med en minut kvar att spela, när Simon Sandholm slog till och gjorde 3-4 för Hjorted/Totebo som med målet fullbordade sitt hattrick.

Simon Sandholm gjorde tre mål för Hjorted/Totebo.

Det här var Lojals tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Hjorted/Totebos tredje uddamålsseger.

Nästa motstånd för Lojal är Fågelfors. Lagen möts söndag 30 juni 16.00 på Hyltamalm. Hjorted/Totebo tar sig an Södra Vi hemma lördag 29 juni 16.00.