Hjorted/Totebo vann derbyt och tog tredje raka

Hjorted/Totebo tog tredje raka efter 2–0 hemma mot Tjust och har fĂ„tt en flygande start i femman.

Tom Nilsson avgjorde med 2-0 mot Tjust.

Fotboll2024-04-26 22:32

Tjust skapade mer medans H/T mest rullade boll i första. I den andra halvleken tog H/T över mer och mer och Tjust blev lite baktunga. LĂ„nga bollar nĂ„dde in bakom Tjusts backlinje och chanser kom till. Den stĂ€ndigt hotande Simon Sandholm kunde raka in kvĂ€llens första mĂ„l efter 59 minuter, lĂ€ckert framspelad av Tom Nilsson.

Tjust vaknade till och jakten pĂ„ kvittering var igĂ„ng, dock utan att skapa nĂ„gon rejĂ€l press. NĂ€r det Ă„terstod tio minuter tackade Sandholm för Nilssons assist genom att ge tillbaka och 2-0 var ett faktum.

– Vi gör det bra idag, sĂ„ jĂ€kla skönt med seger. Vi visar att vi kan vinna pĂ„ flera olika sĂ€tt. Idag vinner vi för att vi sliter hĂ„rt, det behöver inte alltid vara vackert, sa Tom Nilsson.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!