Hon låg bakom allt i VIF:s kross: "Ganska chockad"

Stina Kägu Bragsjö, vilken lirare! Hon låg bakom nästan allt i Vimmerbys 4–1-kross mot bottenlaget Jönköpings Södra när hon fullbordade sitt hattrick i den 54:e minuten genom ett långskott, några meter utanför straffområdet. "Det händer inte så ofta", säger hon med ett stort leende.

Vimmerby IF besegrade bottenlaget Jönköpings Södra efter en mycket imponerande andra halvlek.

Fotboll2024-08-10 15:32

Först 0–1, sen 1–1 när domaren blåste av för halvtidsvila. Vimmerbys första mål gjordes av Stina Kägu Bragsjö som väldigt tydligt, inte var klar för dagen då jakten på tre poäng bara var ett måste då både Skultorp och Ulricehamn ligger i nacken och flåsar på VIF:s damlag.

Och den uppgiften skulle Vimmerby klara av då man lyckades fullborda vändningen tidigt i andra halvlek. Ni kan nog gissa vem det var. Jo, det var Stina igen som satte dit 2–1 målet.

Sedan var det Vimmerby för hela slanten. 3–1: Svea Backstad och 4–1: Stina Kägu Bragsjö för en tredje gång.

Vilket betyder att hon gjorde något många anfallare drömmer om, ett hattrick.

– Det var lite segt i början men sen kändes det riktigt bra då spelet såg bättre ut. Vi taggar till i halvlek och pushar varandra för att vinna, säger Stina.

undefined
Stina Kägu Bragsjö fullbordade ett hat trick efter ett långskott några meter utanför straffområdet.

Hur gick tankarna när du fullbordade ditt hattrick?