Horn/Hycklinge vann - och toppar tabellen

Segern mot Storebro på bortaplan innebär att Horn/Hycklinge nu är serieledare i division 6 Vimmerby herr i fotboll, en poäng före Hebe.

Storebro IF förlorade mot Horn/Hycklinge

Fotboll2024-05-30 21:06

Hebe har dock en match mindre spelad. Horn/Hycklinge vann med 3-0 (1-0). Storebro ligger på sjunde plats i tabellen.

Horn/Hycklinge har nu tre matcher i rad utan insläppt mål.

Segern var Horn/Hycklinges femte på de senaste sex matcherna.

Horn/Hycklinge startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Juan Felix Echaiz Chang gjorde målet, redan i tionde minuten. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Arvid Westerling och ökade ledningen för Horn/Hycklinge.

Horn/Hycklinge gjorde också 0-3 genom Juan Felix Echaiz Chang i 57:e minuten. 0-3-målet blev matchens sista.

Onsdag 5 juni 19.00 spelar Storebro borta mot Gunnebo. Horn/Hycklinge möter BOIF hemma på Stångåvallen torsdag 6 juni 19.00.