Hösten ska bli Kisa BK:s

Sex poäng upp till första lag ovanför nedflyttningsstrecket. Men med förstärkningar i truppen och en ökad tro på sig själva ska hösten bli Kisa BK:s. – Ingen tror på oss förutom vi själva. Det är en oerhört skön känsla, säger backresen Rasmus Bexell.

I morgon väntar serietrean Motala AI FF på bortaplan för Rasmus Bexell och hans Kisa BK. Foto: Magnus Strömsten

I morgon väntar serietrean Motala AI FF på bortaplan för Rasmus Bexell och hans Kisa BK. Foto: Magnus Strömsten

Foto:

Fotboll2016-08-06 07:30

Självklart är folket inom och kring Kisa BK långt ifrån nöjda med vårsäsongen. Sex poäng och nästjumbo var inte vad man hoppades på – trots att laget som gick in i säsongen var extremt ungt och oerfaret.

Under resans gång har laget utvecklats och även fått in förstärkningar.

Truppen har lyft sig

Först i form av Kevin Gaines och Anton Holm. Nu under sommaren har även Pontus Lindberg (Hjulsbro) och Kalle Kindén (Horn/Hycklinge) valt att vända tillbaka. Dessa båda är dock inte spelklara förrän till nästa helgs derby mot Rimforsa IF.

– Det känns som att hela truppen har lyft sig sedan det blev klart att de återvänder. Den senaste tiden har det varit grymt bra fart på träningarna, säger försvarsjätten Rasmus Bexell, som under hösten sannolikt kommer få Kalle Kindén bredvid sig i mittförsvaret.

Fantastisk spelare

– Kalle är fantastiskt bra – både som person och som spelare. Om det nu blir på det viset så kommer vi vara förberedd. Vi har spelat ihop förr och det funkade jättebra, säger han.

I morgon väntar serietrean Mjölby AI FF på hemmaplan.

– Ett spelskickligt lag som vi förlorade mot i våras. Men det är skillnad nu. Vi är bättre och även helt skadefritt.

– Ingen tror på oss förutom vi själva. Det är en oerhört skön känsla, avslutar Rasmus Bexell.

Vi tippar: 2–2

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!