Hultsfred besegrade seriekonkurrenten Södra Vi

Seriekollegorna i division 5, Södra Vi IF och Hultsfreds FK, spelade en träningsmatch på tisdagskvällen som HFK vann med 3–2.

Krister Borgh, tränare i Hultsfreds FK.

Fotboll2020-06-23 22:02

Det spelades fotboll på flera håll i trakten under tisdagen, bland annat på Ulfveskog i Södra Vi. Där möttes division 5-konkurrenterna Södra Vi IF och Hultsfreds FK i en träningsmatch.

HFK satte full fart från start och gick upp till en 2–0-ledning efter knappa kvarten. Dino Teljigovic gjorde det första målet och John Svensson det andra.

– Vi gör det riktigt bra första halvtimmen och är resoluta. Södra Vi hade inte mycket då. Efter det går vi ner oss, säger HFK-tränaren Krister Borgh.

Södra Vi reducerade efter 30 minuter genom Tarek Bayazid och kvitterade också innan halvtid genom Fredric Carlsson. I den andra halvleken såg det ut att bli mållöst men då klev HFK:s Selatin Shaljani fram och avgjorde till HFK:s fördel.

– Det var en jämn andra halvlek men sammantaget så är jag nöjd med matchen, säger Borgh, som berömde Sebastian Strömbom lite extra i sitt lag.