Hultsfred övertygar

Johan Carlsson tremålsskytt mot Tvärskog trots fotskadan Det räckte med tio heta minuter för att HFK skulle avfärda Tvärskog. Mellan 12:e och 21:a minten gjorde laget fem mål efter stundtals bländande spel.

Fotboll2005-08-08 06:30

Johan Carlsson gjorde ett åkta hat trick inom loppet av fem minuter i första halvlek. Dessförinnan hade Stefan Lind nätat två gånger.
- Jag har gjort hat trick tidigare, men det här var både det snabbaste och det skönaste, sa en mycket nöjd Johan Carlsson.
Han fick dessutom utgå i paus, men mest för att inte slita för hårt på den skada han ådrog sig mot VIF.
Tvåmålsskytten Stefan Lind var minst lika glad han, för förutom de två målen assisterande han till de övriga tre.
- Första halvlek var ruskigt bra och vi fick ju också näst intill maxutdelning, men vi spelade ju också strålande, myste Lind
Annars började matchen lite darrigt från hemmalagets sida. Lite nervöst och man hade säkert respekt för Tvärskog som enkelt avfärdat VFF i veckan.
Efter drygt elva minuter blev Stefan Lind fridspelad mycket snyggt av Martin Lennström. Lind rundade målvakten och rullade in 1-0 från vänsterkanten trots snäv vinkel.
Tvärskog kontrade direkt och det var ytterst nära en kvittering efter lite slarv i HFK:s bakre led.
Det var början på en formidabel period från HFK:s sida. Gästernas försvar blev ifrån sprunget gång efter annan, när hemmaspelarna satte fart på bollen och rullade sig igenom med ett tillslag gång på gång.
Två minuter senare efter ettan var det dags för repris. Nu var det Johan Carlsson som frispelade Lind, som rundade målvakten på nytt och rullade in tvåan.