Hultsfred segrade mot HM IS på Knektavallen

Hultsfred tog greppet om hemmamatchen mot HM IS på fredagen redan före paus.

Hultsfreds FK vann mot HM IS

Fotboll2024-08-23 20:32

Och i andra halvlek utökades 1-0-ledningen och matchen i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll slutade 2-0.

HM IS:s tränare Roger Olofsson tyckte så här om matchen:

- En första halvlek där vi gör det helt okej spelmässigt men inte har den sista skärpan för att skapa farliga målchanser. Andra halvlek är vi inte alls med och Hultsfred tar över det mesta och vinner välförtjänt.

Matchen var mållös till Hultsfred tog ledningen efter en halvtimmes spel, genom Arvid Eckerstig. Laget ökade ledningen till 2-0 i 59:e minuten.

Båda lagen har nu två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, Hultsfred med 8-9 och HM IS med 8-9 i målskillnad.

Hultsfreds nya tabellposition är nionde plats, medan HM IS är på femte plats.

Nästa motstånd för Hultsfred är Hjorted/Totebo. Lagen möts söndag 1 september 16.00 på Tollevi 1, Totebo. HM IS tar sig an Stjärnan hemma lördag 31 augusti 16.00.