Hultsfred tappade ledning och fick se sig besegrat

Hultsfred spelade bra och ledde med 2-1 efter första halvlek i matchen i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll mot Stjärnan på Knektavallen.

Hultsfreds FK förlorade mot IF Stjärnan

Fotboll2024-08-16 20:51

Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det förlust, 2-3, för Hultsfred.

Theo Kron blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål efter 81 minuter.

Hultsfred startade matchen bäst och tog ledningen. Filip Fungmark slog till, redan i 15:e minuten.

Stjärnan kvitterade till 1-1 efter en halvtimmes spel, genom Kardo Betkari.

Hultsfred tog ledningen på nytt i 36:e minuten, när Yassin Jalil Kader hittade rätt på straff. Theo Kron kvitterade för Stjärnan med knappa kvarten kvar.

Och med nio minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Theo Kron. Därmed hade Stjärnan vänt matchen.

Hultsfred har två vinster, en oavgjord och två förluster och 10-11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Stjärnan har fyra vinster och en förlust och 20-15 i målskillnad. Det här var Hultsfreds andra uddamålsförlust den här säsongen.

För hemmalaget betyder resultatet tionde plats i tabellen. Stjärnan är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Hultsfred är HM IS. Lagen möts fredag 23 augusti 18.30 på Knektavallen.