Hultsfred toppar tabellen efter seger

Hultsfred är ny serieledare i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll efter bortaseger med 3-0 (1-0) mot Timmernabben.

Timmernabbens IF förlorade mot Hultsfreds FK

Fotboll2022-09-11 18:40

Hultsfred leder serien en poäng före IFK Västervik. Timmernabben ligger på fjärde plats i tabellen.

Segern var Hultsfreds fjärde på de senaste fem matcherna, och fjärde bortasegern i rad.

Timmernabben åkte på en tidig utvisning, när Viktor Persson fick lämna planen i den tolfte minuten.

Matchen förblev jämn målmässigt till Hultsfred tog ledningen i 34:e minuten, genom Diego Nicolas Toribio Urrutia. Direkt efter pausen gjorde Noah Sandelius mål och ökade Hultsfreds ledning.

Till slut kom också 0-3 genom Noah Sandelius som ökade Hultsfreds ledning i 55:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-3.

Timmernabben har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna.

Söndag 18 september 16.00 spelar Hultsfred hemma mot Ariel.