IFK Tuna avgjorde sent mot Lojal

Två sena mål avgjorde en målmässigt jämn match för IFK Tuna borta mot Lojal i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll på söndagen.

SK Lojal förlorade mot IFK Tuna

Fotboll2024-09-15 18:28

På tilläggstid gjorde först Martin Carlsson 3-4 och därefter Anton Carlsson 3-5.

Lojal startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara fem minuter slog Gzim Gelici till.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Jetmir Shehi, i 15:e minuten.

IFK Tuna reducerade till 2-1 strax före paus, genom Diego Nicolas Toribio Urrutia.

I den 42:a minuten fick Lojal Gzim Gelici utvisad. Direkt efter pausen ökade Jetmir Shehi Lojals ledning. Men ledningen skulle visa sig vara bedräglig.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Diego Nicolas Toribio Urrutia återigen och reducerade åt IFK Tuna.

I den 72:a minuten kvitterade Martin Carlsson för IFK Tuna.

Lojal åkte på en utvisning I den 87:e minuten när Mohammad Qasem fick lämna planen, och under de sista tre minuterna fick laget spela med en spelare mindre.

Ledningsmålet till 3-4 kom på tilläggstid, när Martin Carlsson ännu en gång slog till och gjorde mål för IFK Tuna.

3-5-målet för IFK Tuna kom direkt därefter när Anton Carlsson på övertid gjorde mål. Carlsson fullbordade därmed IFK Tunas vändning. 3-5-målet blev matchens sista.

Med tre omgångar kvar är Lojal på nionde plats i tabellen, och IFK Tuna är på sjätte plats.

I nästa match möter Lojal Ariel borta och IFK Tuna möter Södra Vi hemma. Båda matcherna spelas söndag 22 september 16.00.