IFK Tuna föll mot Timmernabben trots ledning

IFK Tuna var tidigt i ledningen med 2-0. Men Timmernabben vände - och vann. Till slut blev det 3-2 (1-2).

Timmernabbens IF vann mot IFK Tuna

Fotboll2022-07-06 21:03

– Frustrerande att återigen förlora med uddamålet. Vi gör det jättebra första 30 minuterna, sedan börjar vi slarva lite. Lite konditionsträning på sommaruppehållet, så kommer vi igen i höst, kommenterade IFK Tunas tränare Oskar Eriksson.

Victor Hällblad blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål efter 79 minuter.

Gästande IFK Tuna startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara fem minuter slog Oskar Åberg till.

IFK Tuna ökade ledningen till 0-2 tidigt i matchen, genom Anton Carlsson, i 14:e minuten.

Timmernabben reducerade till 1-2 efter en dryg halvtimmes spel, genom August Norell. I 54:e minuten slog Markus Svensson till, och kvitterade för Timmernabben.

Victor Hällblad gjorde det matchavgörande målet med knappa kvarten kvar. Hällblad fullbordade därmed Timmernabbens vändning. 3-2-målet blev matchens sista.

Timmernabben har tre segrar och två oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan IFK Tuna har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Förlusten var IFK Tunas tredje uddamålsförlust.

För Timmernabben gör resultatet att laget nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan IFK Tuna är på femte plats.

Nästa motstånd för IFK Tuna är Ariel. Lagen möts fredag 12 augusti 19.00 på Tunhamra.