Imad Khankan poängräddare för Storebro

Ankarsrums Robin Thorén Johansson gjorde 1-0 i första halvlek hemma mot Storebro i division 6 Vimmerby herr.

Ankarsrums IS spelade lika mot Storebro IF

Fotboll2024-09-22 14:23

I andra halvlek jobbade sig Storebro in i matchen, och kvitterade genom Imad Khankan efter 77 minuters spel. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1-1.

- Vi kommer tyvärr inte upp i nivå, vilket gör att vi får vara nöjda med en pinne, kommenterade Storebros tränare Fredrik Kindstrand Ströberg.

Ankarsrum har en seger, en oavgjord och tre förluster och 4-10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Storebro har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 5-10 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Ankarsrum på femte plats i tabellen, och Storebro är på sjätte plats.

Motståndare i sista omgången för Storebro är Överum. Lagen möts söndag 29 september 12.00 på Bruksvallen.