Inför seriepremiären: värvar ny rutinerad back

Alberis da Silva förra veckan. Robin Hamrén nu. Kisa BK rustar inför seriepremiären och värvar en ny rutinerad mittback. "Han imponerade i träningsmatchen", säger Robert Wass.

Kisa BK förstärker med mittbacken Robin Hamrén inför seriepremiären mot Vånga nästa vecka.

Kisa BK förstärker med mittbacken Robin Hamrén inför seriepremiären mot Vånga nästa vecka.

Foto: Arkiv

Fotboll2020-07-29 14:07

Nästa vecka har Kisa BK seriepremiär i division fem. Vånga får se upp. På kort tid har redan starka KBK förstärkt truppen med två bra backar. Så här säger Robert Wass om det senaste tillskottet, 32-årige Robin Hamrén:

– Han hade inte tänkt spela så mycket i år, men nu har han fått suget tillbaka. Vår nye tränare (Greger Johansson) hade honom i Östria Lambohov och det är på den vägen det är. Robin spelade med oss i en halvlek mot Boxholm och ja...han såg riktigt bra ut. Han läste spelet på ett fint sätt, var följsam och snabb. 

Wass säger vidare att Kisa har en riktigt bra backbesättning nu, inte minst med de två senaste värvningarna. 

– Jo, det ser starkt ut bakåt, sedan vet alla att det är viktigt att ha bredd i truppen. 

Och det kan bli ännu mer bredd – och spets – i KBK-truppen de närmaste dagarna. 

– Så kan det bli. Vi har två spelare till på gång och då handlar om mer offensiva spelare. Jag hoppas att det kan bli klart snart, säger Wass utan att avslöja vad handlar om för spelare. 

I dag (onsdag) blev det klart att Kisa BK ska spela ytterligare en träningsmatch innan seriepremiären hemma mot Vånga nästa fredag. I helgen kommer Borensberg på besök till Kisa IP.

Här är lagen i division 5 Mellersta: Kisa BK, Tallboda IF, BK Kenty, Finspångs FK, Östra Ryds IF, Vånga IF, Björsäters SK, Norsholms IF, Västra Husby IF och Malmens FF. 

Kisa BK värvar ännu en rutinerad mittback.
Kisa BK värvar ännu en rutinerad mittback.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!