Inget tycks kunna stoppa seriefavoriten

Det blev en överlägsen seger när Kisa slog Norsholm med 4-0. Det var lagets femte raka seger.

Kisa BK fortsätter att vinna.

Fotboll2020-09-05 19:52

Kisa BK fick bästa möjliga start när det redan efter 20 minuter stod 3-0 till hemmalaget.

– Vi fick en riktigt bra start på matchen med två mål redan efter 5 minuter. Det var klasskillnad och vi hade övertaget hela matchen säger Kisa-tränaren Greger Johansson.

I den 38:e minuten fick en spelare i Norsholm utvisning vilket bidrog till att spelövertaget blev ännu större för Kisa.

Matchen slutade med vinst för Kisa efter att Eric Lindblom satte slutresultatet till 4-0.

Hela laget gjorde en bra insats men bäst var Abas Abulkhader Shekh. Målen gjordes av Marwan Al-Inzi, Kevin Gaines, Hampus Härnström och Eric Lindblom.

Kisa har nu satt sig i ett bra läge och flera spännande matcher väntar.