Jimmi sänkte Zeros

I lördags besegrade Gullringen bottenlaget Zeros med 2-1. Men det var knappt. De kan tacka Jimmi Gustavsson som gjorde båda målen. Det sista var oerhört vackert och påminde mycket om ett utav Portugal-EM:s snyggaste mål.

Sanel Zulic kramar om anfallskollegan Jimmi Gustavsson efter ett av hans två mål i matchen mot Zeros.

Fotboll2006-09-04 06:20

Tre poäng var nödvändigt för Gullringen om hoppet att nå kvalplatsen till division två skulle finnas kvar.
Och seger blev det. Men en knapp sådan.
- Det är jobbigt att det ska bli så nervöst mot slutet, sa matchhjälten Jimmi Gustavsson efter matchen.
Som många gånger förr var det Gustavsson som sköt gul-svart till seger.
Det första målet kom efter drygt tio minuter. Sanel Zulic slog en kort frispark till Jimmi som på ett tillslag stänkte in 1-0 i nättaket.
Hemmalaget GoIF spelade mycket bra inledningsvis, men efter ledningsmålet föll de ihop. Zeros bjöds in i matchen och efter 20 minuter kom utdelningen. Detta efter en hörna som via en Gullringenspelare gick i mål. Zeros fortsatte att trycka på och skapade många målchanser.
- Vi spelade bra i början och då måste vi bara fortsätta att mala på även efter ledningsmålet. Vi kan inte börja försöka spela vackert när vi leder med 1-0, men de fick sig en utskällning i halvtid, säger Gullringens tränare Fredrik Alexandersson.