Jimmy Braf poängräddare för HM IS – i 89:e minuten mot Fågelfors

HM IS såg ut att gå mot förlust i lördagens match mot Fågelfors i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll på Hyltamalm.

Fågelfors IF spelade lika mot HM IS

Fågelfors IF spelade lika mot HM IS

Foto: Montage

Fotboll2024-09-14 18:29

Hemmalaget ledde med 2-1 i slutet av matchen. Men i 89:e minuten slog Jimmy Braf till och gjorde 2-2 och räddade en poäng för HM IS.

- Vi bjuder på ett mål efter en minut och den starten var inte vad vi önskade. Grabbarna kämpar på och skapar bra chanser och till slut kvitterar vi. Tyvärr bjuder vi även på andra målet. Andra halvlek är jämn men vi tar över mot slutet och kvitterar rättvist. Vi fick möblera om en hel del i startuppställningen men grabbarna gör det bra. Bäst på plan var Dennis Davidsson tillsammans med William Värme, Nisse Hagman och Gabriel Rickardsson. Dennis bör absolut komma med i veckans elva, kommenterade HM IS:s tränare Roger Olofsson efter matchen.

Fågelfors började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara en minut slog Martin Fabiny till.

HM IS kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Jimmy Braf, i 14:e minuten.

Fågelfors tog ledningen på nytt i 24:e minuten, återigen genom Martin Fabiny. Kvitteringen kom i matchens absoluta slutskede, med en minut kvar att spela, när Jimmy Braf ännu en gång slog till och gjorde mål för HM IS. 2-2-målet blev matchens sista.

Med tre omgångar kvar är Fågelfors på fjärde plats i tabellen, och HM IS är på femte plats.

Nästa motstånd för HM IS är Djursdala. Lagen möts lördag 21 september 16.00 på Slättvallen 1, Mariannelund.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!