John Bah och Eric Ottosson målskyttar i Målillas förlust

Bortalaget Målilla fick se sig besegrat av Rödsle i onsdagens möte i division 6 Oskarshamn herr i fotboll. 3-2 (2-1) slutade matchen.

Rödsle BK vann mot Målilla

Rödsle BK vann mot Målilla

Foto: Montage

Fotboll2024-05-01 16:34

- Vi började sömnigt och Rödsle var bättre än oss. Således kom 1-0 inte som en överraskning även om vi borde fått bort bollen innan målet. Vi fortsätter att vara tvåa på bollen och det osar hett i vårt straffområde. Vi får sedan 1-1 lite billigt på en dålig bakåtpassning. Efter det spelar vi mycket bättre. 2-1 kommer efter att vi återigen felpassat och vi gör lite felbedömning i straffområdet. Andra börjar hyfsat jämt och vi gör 2-2 på straff. Efter det har vi en bra period men sista 15 faller vi ihop det är bud på 3-2 ngr gånger. Och till slut kommer segermålet med ngr minuter kvar. Ingen vidare match från oss där vi såg väldigt trötta ut emellanåt, tyckte Målillas tränare Roger Rönnlund, efter matchen.

Segermålet för Rödsle stod Jack Wigren för efter 88 minuter.

Rödsle började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara två minuter slog Jack Wigren till.

Målilla kvitterade till 1-1 i 26:e minuten, när John Bah fick träff.

Rödsle tog ledningen på nytt i 38:e minuten, när Simon Josefsson slog till. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Eric Ottosson träff på straff och kvitterade för Målilla.

Det matchavgörande målet kom i matchens absoluta slutskede, med två minuter kvar att spela, när Jack Wigren återigen slog till och gjorde 3-2 för Rödsle.

Senaste mötet lagen emellan, på Fredriksbergs IP, slutade oavgjort, 2-2.

I nästa omgång har Målilla Krokstorp hemma på Idrottsparken, torsdag 9 maj 13.00.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!