Jublet som fastnade i halsen

Så nära, så nära. Så vidrigt, så vidrigt. Stefan Lind frälste HFK, men fotbollsguden ångrade sig. I 94:e minuten kvitterade Stockaryd/Rörvik - och HFK missade avancemang till Elitfyran. - Jag vet inte vad jag ska säga, sa en mycket dämpad tränare i Janne Olsson.

Fotboll2012-10-29 07:31

Först missen i seriefinalen. 0-0 mot Västervik där HFK hade flera chanser att avgöra. Och sedan? det här. Hultsfred slutar alltså tvåa i sin kvalgrupp, på samma poäng och med samma målskillnad som ettan. Men Stockaryd/Rörvik har fler gjorda mål - och man har det efter en kvittering i den 94:e minuten.

"Känns förjävligt"
Frågan är om det över huvud taget är möjligt att missa avancemang på ett snöpligare, mer smärtsamt sätt. I den 89:e minuten sköt Stefan Lind Hultsfreds FK till Elitfyran. Den feta damen sjöng för Hultsfreds FK, men den hade inte sjungit färdigt. När klockan tickat fram till matchminut 94 damp bollen ned hos Viktor Pettersson som blev hjälte med sin volleyträff.
Det är fotboll. Det är fantastiskt. Det är vidrigt. Det är glädje. Det är sorg. Alltihop på en och samma gång.
- Det känns förjävligt. Tomt. Jag vet inte vad jag ska säga. Det hade känts bättre om vi blivit utspelade. Vi har hållit på en hel säsong och så avgörs allt med sista sparken, suckade Olsson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!