Karlsson matchvinnare för ÅFF

Fem omgångar kvar, Åtvidaberg på direktplats till allsvenskan och fyra poäng till godo ner till gårdagens motståndare, GIF Sundsvall, som ligger närmast efter ÅFF i tabellen. Med sina två mål blev Pontus Karlsson stor matchhjälte i lagets enormt viktiga 2-1-seger på Norrporten Arena.

Fotboll2009-09-21 06:31

Om man står på Kopparvallen i Åtvidaberg och tittar riktigt, riktigt noga, är det nästan så att man nu kan skymta allsvenskan där borta i horisonten.
Visst hade Sundsvall det mesta av både spel och chanser i gårdagens match, men ÅFF agerade beslutsamt, var effektiva i sina avslut och hade några spelare som glänste rejält.
- Det kändes som vi hade bra koll. Vi fick dem att slå långa raka bollar, vi vann i luften och vann även de flesta andrabollarna, menade ÅFF:s assisterande tränare, Andreas Thomsson, efter matchen.
Gårdagens lyckogubbe nummer ett blev alltså Pontus Karlsson, som både gjorde 1-0-målet efter åtta minuter samt det matchvinnande 2-1-målet med en dryg kvart kvar av matchen. Däremellan hade Jonas Wallerstedt kvitterat på ett slumpartat sätt.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!