Kisa nollat av Eneby: "Kommer inte upp i nivå"

Kisa BK kämpar fortsatt i bottenträsket i division 3. Seriefyran Eneby blev en alldeles för svår nöt att knäcka hemma på Kisa IP. "Det känns som att flera spelare inte kommer upp i normal standard", säger KBK-ledaren Patrik Karlsson.

Kisa BK går på sommaruppehåll som nästjumbo i division 3-serien, efter förlust mot Eneby.

Kisa BK går på sommaruppehåll som nästjumbo i division 3-serien, efter förlust mot Eneby.

Foto: Axel Norbro

Fotboll2023-06-27 22:34

Kisa har haft en tendens att släppa in billiga mål den här säsongen. Lite så var det mot Eneby på tisdagskvällen också.

Trots en jämn start på matchen, så slog gästerna till två gånger om. Först i den 18:e minuten och sedan i den 27:e.

– Vi var inte riktigt på tårna. Det var väl en hyfsat jämn match, men tyvärr så släpper vi in något billigt mål vilket är lite typiskt för den här säsongen, menar Patrik Karlsson i KBK.

Kisa kom ut starkt i andra halvlek och var ytterst nära att reducera. Istället för 1–2, så kom 0–3 efter en knapp timme.

– Vi har verkligen häng där men drar på oss en lite onödig straff. Då blir det som att luften går ur oss, suckar Karlsson, som fick se Eneby sätta 0–4 och fastställa slutresultatet i slutet av matchen.

– Det känns som att flera spelare inte kommer upp i normal standard. Samtidigt var Eneby duktiga och rullade bollen med ett högt tempo. Det var väl en kombination av att de var duktiga och att vi inte riktigt kom upp i nivå. 

Patrik Karlsson valde att lyfta fram Gabriel Mecate Fagotti, som byttes in i halvtid.

– Han kom in som mittback och gjorde det bra. Hampus (Härnström) har varit sjuk i veckan så han fick utgå i paus, men Gabriel gjorde det kanon.

Kisa går på sommaruppehåll som nästjumbo i division 3-serien, på sju inspelade poäng.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!