KBK:s segertåg fortsätter: "Inget snack om saken"

Kisa BK har tagit full pott i sin division 5-serie än så länge. På lördagen blev det en ny seger, den här gången borta mot Malmens FF. "Jag hade önskat lite mer effektivitet framåt", säger tränaren Greger Johansson.

Kevin Gaines, till vänster, var en av målskyttarna i Kisa BK:s seger.

Kevin Gaines, till vänster, var en av målskyttarna i Kisa BK:s seger.

Foto: Michael Nordin

Fotboll2020-08-29 20:11

Inför lördagens match mot Malmens FF hade Kisa BK tagit tre raka segrar och hade 13–1 i målskillnad. Efter 2–0-segern mot Malmen är den sviten nu förlängd och målskillnaden ännu bättre. 

– Siffrorna var lite i underkant, men vi gör jobbet i alla fall, säger Greger Johansson, tränare i Kisa BK. 

Kevin och Kevin fixade segern för KBK. Först satte Kevin Dahl 1–0 i början av den första halvleken – sedan fixade Kevin Gaines tvåan i slutet på densamma. 

– Vi spelar väl inte på den finaste arenan, kan man säga. Det var en väldigt liten plan och hällregnet som kom gjorde det inte bättre för oss. I den andra halvleken blev det mer kamp, säger Johansson, som var nöjd med försvarsspelet:

– Vi sätter det klockrent. Jag tror inte Malmen hade en enda farlig chans, så det var inget snack om saken egentligen. Jag hade önskat lite mer effektivitet framåt för vi hade bud på fler mål, men samtidigt gjorde väl underlaget sitt.

Bäst i KBK var mittbacken Alberis da Silva.

– Han var matchens gigant och skänker en trygghet till resten, berömmer tränaren. 

Robin Hamrén, David Ganbrant och Marwan Al-Inizi fick också beröm. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!