Kevin Gaines fyramålsskytt i Rimforsas seger mot Falerum

Fyra mål hann Kevin Gaines med när Rimforsa besegrade Falerum på hemmaplan med 7-1 (4-0) i division 5 Östergötland mellersta herr i fotboll.

Rimforsa vann mot Falerums IF

Fotboll2024-09-14 16:42

Rimforsas coach Sebastian Regner kommenterade matchen:

- En mycket fin insats av hela laget, där vi för matchen och dominerar bollinnehavet. Vi skapar målchanser i överflöd, genom rörelse och ett noggrant kombinationensspel. Hela laget ska hyllas men såklart står Kevin Gaines ut med sina fyra mål, även Leonard och Morre förtjänar extra beröm.

Rimforsa började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara tre minuter slog Kevin Gaines till.

Rimforsa ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Leonard Jonsson Möller, i tolfte minuten.

Rimforsa ökade också ledningen till 3-0 i 34:e minuten, när Leonard Jonsson Möller ännu en gång slog till.

Rimforsa gjorde 4-0 i 37:e minuten, på nytt genom Kevin Gaines. I 66:e minuten slog Sebastian Olsson till, och reducerade åt Falerum. Men mer än så orkade Falerum inte med.

I 73:e minuten ökade Wiggo Källberg ledningen.

Rimforsa ökade ledningen på nytt, till 6-1, bara två minuter senare genom Kevin Gaines som med målet fullbordade sitt hattrick.

Fem minuter senare var det Kevin Gaines som såg till att Rimforsa också gjorde 7-1. 7-1-målet blev matchens sista.

Med fyra omgångar kvar är Rimforsa på sjätte plats i tabellen, medan Falerum är på elfte plats.

Nästa motstånd för Rimforsa är Östra Ryd. Lagen möts lördag 21 september 15.00 på Rimaster Arena.