Kisa åkte på flera tunga smällar – fick en man utvisad

Kisa BK:s tunga säsong fortsätter. Under lördagen åkte man på ett sent avgörande i 2-3-förlusten på hemmaplan mot Hemgårdarnas BK. Desutom fick Munir Omar Farazj syna det röda kortet, "De spelade inte bättre än oss", säger Alberis Da Silva.

Kisa förlorade med 2-3 hemma mot Hemgårdarna efter sent avgörande och man åkte även på ett rött kort.

Kisa förlorade med 2-3 hemma mot Hemgårdarna efter sent avgörande och man åkte även på ett rött kort.

Foto: Axel Norbro

Fotboll2023-06-10 18:54

Spelande tränaren Alberis Da Silva tvingades bryta matchen, rött kort på Munir Omar Farazj och sent avgörande i baken i slutminuterna. Fotbollsgudarna gör allt i sin makt för att krisande Kisa BK inte ska få känna på segervittring. 2-3-förlusten hemma mot Hemgårdarnas BK var lagets åttonde på tio matcher den här säsongen. 

– Vi har kvalité, vi har bra spelare och vi är mycket bättre än många lag. Vi kanske behöver värva in lite ytterligare spelare så ska det här bli bra. Vi kämpar bra i dag med en man mindre, säger Alberis Da Silva efter slutsignalen.

Hur känns kroppen efter känningen?

– Jag har problem med vaden så det är lite jobbigt. Jag får se hur jag ska lägga upp sommaren med träning för att få det bättre. 

Kisa BK tog ledningen genom talangen August Storm men efter att Alberis Da Silva klev av för känning – vände bortalaget till 1-2 innan den första halvleken var slut. I andra kvitterade försvararen Kevin Dahl med sitt första mål för säsongen men 22-åringen skulle inte få bli poängräddare.

Munir Omar Farazj drog på sig sitt andra gula kort och då kunde gästerna avgöra i matchens sista stund. 

– Vi släpper in lite billiga mål.

Efter matchen får backlinjen lite extra plus av sin spelande tränare Alberis Da Silva. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!