Kisa B utklassade Kimstad på hemmaplan

Kisa B fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot Kimstad i division 5 Östergötland mellersta herr med smått otroliga 10-0 (3-0).

Kisa BK B vann mot Kimstad GoIF

Fotboll2022-06-01 21:08

Kisa B gjorde första målet. August Storm slog till, redan i 14:e minuten.

Kisa B ökade ledningen till 2-0 i 32:a minuten, ännu en gång genom August Storm.

Kisa B gjorde också 3-0 strax före halvtidsvilan, genom Sajad Abbasi. I 54:e minuten nätade Rasmus Bexell, och gjorde 4-0.

August Storm gjorde dessutom 5-0 i 55:e minuten och fullbordade därmed sitt hattrick.

Bara tre minuter senare var det Ahmed Ayub Osman som såg till att Kisa B ökade ledningen på nytt, till 6-0.

Vinicius Rodrigues gjorde dessutom 7-0 i 67:e minuten.

Vinicius Rodrigues gjorde dessutom 8-0 i 69:e minuten.

Vinicius Rodrigues ökade Kisa B:s ledning som med målet fullbordade sitt hattrick i 78:e minuten.

Kisa B gjorde också 10-0 genom Rasmus Bexell i 80:e minuten. 10-0-målet blev matchens sista.

Kisa B:s Vinicius Rodrigues gjorde tre mål och August Storm gjorde tre mål.

Kisa B har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Kimstad har två vinster, en oavgjord och två förluster.

I tabellen innebär det här att Kisa B nu ligger på sjunde plats. Kimstad är på sjätte plats.

Lördag 4 juni 14.00 spelar Kisa B borta mot Falerum.