Nyckelspelaren i DSK har bestämt sig – inget Gullringen

Spela vidare i Gullringens GoIF eller gå tillbaka till Djursdala SK? Ja, valet har varit svårt, men nu har Simon Henriksson bestämt sig. "Det blir spel i Djursdala 2024".

Simon Henriksson går tillbaka till Djursdala SK efter en sejour i Gullringens GoIF.

Simon Henriksson går tillbaka till Djursdala SK efter en sejour i Gullringens GoIF.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2023-11-24 16:55

Anfallaren hade ett bra 2023 i Djursdala SK. En bit in på höstsäsongen valde Henriksson att gå över till moderklubben Gullringens GoIF. Frågan var då om han skulle fortsätta spela i division 4 eller 5 kommande säsong?

Nu har han landat i ett beslut. 

– Jag har trivts väldigt bra i Gullringen under hösten och det är verkligen ett kanongäng, men jag kände att jag ville ge dem ett tidigare besked än förra året. Precis som förra året har jag insett att jag inte mäktar med att vara så pass engagerad i en förening samtidigt som jag spelar i en annan. Nu ser jag fram emot att fortsätta bygga en så stark trupp som möjligt i DSK, säger Simon Henriksson i ett pressmeddelande från klubben.

Så här säger Djursdalas ordförande Fredrik Milton:  

– För Djursdala SK känns det otroligt skönt att vår ledande spelare är tillbaka igen. Det gick att se bara säsongen som var hur mycket han betyder för oss på planen. I längden hade det blivit svårt för honom att sitta i vår styrelse och ha allt det engagemang han har samtidigt som han spelar fotboll i en annan förening.Rädslan för oss var att tappa honom på flera plan. 

• Uppgifter gör också gällande att Herman Lynbech går motsatt väg. Alltså att han går tillbaka till Gullringens GoIF efter att ha spelat i just Djursdala SK under hösten. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!