Klassvärvning till VIF

Vimmerby IF landade i dag ett ytterst meriterat nyförvärv. Nu är det nämligen klart att Anna Karlsson, de tre senaste säsongerna i IFK Kalmar (trea i division 1 i år), återvänder till VIF.

IFK Kalmars Anna Karlsson vänder "hem" till Vimmerby.

IFK Kalmars Anna Karlsson vänder "hem" till Vimmerby.

Foto:

Fotboll2015-11-02 20:27



Sedan en tid tillbaka studerar den före detta VIF-spelaren Anna Karlsson i Västervik. När det stod klart att elitklubben IFK Kalmar, som den här säsongen var på vippen att få kvala till Allsvenskan, inte skulle erbjuda Anna förlängt kontrakt, var valet givet: Att återvända till Vimmerby IF.
- Anna var väldigt tydlig med att vi var det enda alternativet. Och det är vi så klart oerhört glada över, säger Håkan Ericsson, tränare för Vimmerby IF:s division 2-lag den gångna säsongen.
Anna Karlsson är en snabb, teknisk och hårt jobbande mittfältare/anfallare. Hon lämnade VIF 2012 och har sedan dess, de tre senaste säsongerna, spelat i IFK Kalmar.
- Ett jätteförvärv för oss, så klart. Hon är inte bara en väldigt duktig fotbollsspelare, utan också en kanontjej som kommer bli viktig för oss vid sidan av planen, avslutar Håkan Ericsson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!