Klubben förstärker: "Har något bra på gång"

Tränarduon är klar. Nu förstärker även den lokala klubben på spelarsidan. "Vi är jättenöjda att Albin Moberg och Simon Rydén återvänder till oss", säger Adis Mulisic, fotbollsansvarig i VSGF/JAIK.

VSGF/JAIK kan bli att räkna med i sexan även kommande säsong. Nu förstärks laget av två hemvändare.

VSGF/JAIK kan bli att räkna med i sexan även kommande säsong. Nu förstärks laget av två hemvändare.

Foto: Michael Nordin

Fotboll2020-11-25 14:02

VSGF/JAIK kan blicka tillbaka på en stark säsong, där laget avslutade hösten med kvalspel till division fem. Nästa säsong kan bli ännu bättre. 

– Det känns som att vi har något bra på gång i klubben. Vi är på rätt väg och har många unga, duktiga killar i truppen, säger Adis Mulisic. 

Nu kan laget bli ännu slagkraftigare då Albin Moberg och Simon Rydén valt att återvända till VSGF/JAIK. 

– Det är lite så vi jobbar. Vi vill gärna få hem spelare till oss igen. Det är två bra killar, som vi tror och hoppas kommer att betyda mycket. 

Utöver de två klara nytillskotten från Målilla GoIF, kan det bli fler nyförvärv framöver. Inget är dock klart ännu. 

Tappar ni några spelare?

– Inte som vi vet nu. Och det får vi hoppas är ett bra kvitto på att vi gjort något bra. Det här är ingen rolig tid annars med frimånaden och vad den kan innebära. 

På tränarsidan är det alltså klart sedan tidigare. Joakim Svensson fortsätter och kommer 2021 att arbeta tillsammans med Sehten Porshe Hill, som kommer vara assisterande tränare. Adis Mulisic tror mycket på Sehten Porsche Hills:

– Det blir jättespännande att han kommer in i föreningen. Han jobbar på Prolympia här i Virserum och han kan mycket fotboll, men har inte jobbat i vår förening tidigare. Han kommer in med nya ögon och det tror jag är bra. Många av oss andra i organisationen har verkat här länge. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!