Knapp seger för Virserum mot Farstorp

Bortalaget Virserum tog en uddamålsseger i matchen mot Farstorp på Solviksvallen.

Farstorps IK förlorade mot Virserums SGF

Fotboll2024-05-23 20:55

Laget vann matchen i division 6 Vetlanda herr i fotboll på torsdagen med 3-2 (2-1). Seth Ståhlgren Uebel slog till efter 76 minuter och blev matchhjälte med sitt 3-2-mål.

Farstorp startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara fem minuter slog Mohammad Saleh till.

Virserum kvitterade till 1-1 i 18:e minuten, när Tigran Martirosyan fick träff.

Virserum tog också ledningen i 22:a minuten, när Isak Andersson hittade rätt. Direkt efter pausen gjorde Robin Tillberg mål och kvitterade för Farstorp.

Seth Ståhlgren Uebel gjorde det matchavgörande målet med knappa kvarten kvar.

Båda lagen har haft en tuff start på säsongen. Virserum tog nu sin första seger medan Farstorp har tre poäng.

Nästa motstånd för Virserum är Bodafors. Lagen möts tisdag 28 maj 19.00 på Virumsvallen.