Komina: "Ville komma bort från Vimmerby"

Amel Komina kommer att skriva på för IK Sleipner under lördagen och flytta från Vimmerby till Norrköping. "Jag ville helst komma bort från Vimmerby", säger Amel Komina.

Amel Komina förklarar varför han lämnar Vimmerby IF.

Amel Komina förklarar varför han lämnar Vimmerby IF.

Foto: Jonatan Häggström Wedding

Fotboll2020-01-03 16:00

Det blir ingen fortsättning för Amel Komina i Vimmerby IF. Innermittfältaren har kommit överens med IK Sleipner om en övergång och kommer att åka till Norrköping under lördagen för att skriva på ett kontrakt. Han har även fått en lägenhet och ett nytt jobb i Norrköping. Nu förklarar han varför han väljer att lämna Vimmerby för Sleipner.
 

– Jag vill spela högre upp. Först lutade det åt ÅFF (Åtvidabergs FF) men efter att Sleipner hörde av sig och vi pratade så kände jag att det var rätt, säger Amel Komina.

Vimmerby IF och Komina var överens om en fortsättning för honom för drygt tre månader sedan
– Jag skulle ju stanna i Vimmerby eftersom jag verkligen trivs så bra med alla i laget, men till slut så ville jag helst komma bort från Vimmerby, förklarar Komina. 

Åtvidabergs FF var fortfarande intresserade av honom efter att Sleipner blandat sig i diskussionerna.
– De (Sleipner) har en nysatsning på gång och hela projektet de presenterade verkade väldigt intressant. Jag vet egentligen inte vad som hände med ÅFF, avslutar Komina. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!