"Kosse" bedrövad efter förlusten mot Tyskland

Tyskland vann åttondelsfinalen med 4-1. Sveriges VM är därmed över. Ett VM som var Vimmerbytjejen Kosovare Asllanis första, men som hon knappast kommer att se tillbaka på med några ljusa minnen. - Just nu vill jag inte spela fotboll, sa Kosovare Asllani strax efter förlusten mot Tyskland.

Fotboll2015-06-22 06:58


Redan innan VM-turneringen i Kanada var det osäkert vart det svenska laget stod. Och det var också osäkert vad knäskadade stjärnspelaren Kosovare Asllani skulle kunna uträtta.
Nu har vi svaren. Sverige räckte inte alls till. På fyra matcher blev det inte en enda seger. Laget ska vara glada att åttondelsfinal-förlusten mot Tyskland inte blev större.
Kosovare Asllani då? Ja, hon har inte alls kunnat göra sig själv rättvisa. Efter att ha startat VM-premiären mot Nigeria, men blivit utbytt i halvtid, har Vimmerbytjejen fått begränsat med speltid. I åttondelsfinalen mot Tyskland kom hon in på planen i den 67:e minuten, men lyckades egentligen inte uträtta någonting.
Efter det blågula uttåget var Kosovare Asllani besviken. Inte minst på knäskadan som hon dragits med större delen av våren.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!