Kristoffer Sjöqvist målskytt när Slätmon föll

Slätmon fick se sig besegrat i mötet med Väderstad B på hemmaplan i division 7 Östergötland södra herr i fotboll, med 1-4 (0-1).

Slätmons BK förlorade mot Väderstads IK B

Slätmons BK förlorade mot Väderstads IK B

Foto: Montage

Fotboll2024-05-26 15:08

- Vi gör en jättebra match idag. Vi har massor med lägen i första halvlek men får inte in bollen. Vi får en straff och målvakt räddar den. Vi har även en boll inne i mål men domaren missade. I den andra så åker vi på ett rött kort. Men jag tycker vi gör det riktigt bra med en man mindre. Vi får även en straff som Kristoffer Sjöqvist sätter välplacerad. Vi får bita i det sura äpplet och jobba vidare och ladda om till nästa helg. Vill ge extra plus till Sjöqvist som sliter på sin kant och skapar väldig många lägen. Christer som sliter inne i mitten, kommenterade Slätmons tränare Kristoffer Sjöqvist.

Väderstad B startade matchen bäst och tog ledningen. Simon Christensen slog till, redan i 17:e minuten. Direkt efter pausen gjorde Jonathan Lantz mål och ökade Väderstad B:s ledning.

I 55:e minuten slog Wilhelm Carlander till, och gjorde 0-3.

I den 57:e minuten blev Slätmons Markus Jansson utvisad.

I 73:e minuten reducerade Kristoffer Sjöqvist för Slätmon på straff. Men mer än så orkade Slätmon inte med.

Men med åtta minuter kvar att spela ökade Väderstad B ledningen genom Pontus Emmoth. Det fastställde slutresultatet till 1-4.

Slätmon har en vinst och fyra förluster och 12-22 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Väderstad B har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 12-14 i målskillnad.

Slätmon ligger på sjätte och sista plats i tabellen efter matchen, medan Väderstad B ligger på femte plats.

Nästa motstånd för Slätmon är Borensberg C. Lagen möts söndag 2 juni 13.00 på Bergavallen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!