Kryss mellan Mörlunda och Rödsle efter svängig match

Mörlunda mötte Rödsle hemma på Lillesjö IP på söndagen.

Mörlunda GIF spelade lika mot Rödsle BK

Fotboll2024-09-29 14:10

I första halvlek var det Mörlunda som tog greppet om matchen, med en 1-0-ledning. Men i andra halvlek kom Rödsle in i matchen. Laget hämtade i kapp underläget, och matchen i division 6 Oskarshamn herr slutade 1-1.

Mörlunda tog ledningen på tilläggstid i första halvleken, genom Alfred Heino. Rödsle kvitterade till 1-1 i 70:e minuten.

I den 84:e minuten fick Rödsle Pontus Axelsson utvisad, och laget fick spela de sista sex minuterna med en spelare mindre.

Mörlunda har två segrar, en oavgjord och två förluster och 8-7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Rödsle har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 16-8 i målskillnad. Det här var Mörlundas fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Mörlunda slutar på femte plats, och Rödsle på tredje plats.