Kryss mellan Stjärnorp B och Slätmon efter svängig match

Stjärnorp B mötte Slätmon hemma på Stjärnvallen på söndagen.

Stjärnorps SK B spelade lika mot Slätmons BK

Fotboll2024-08-18 16:45

I första halvlek var det Slätmon som tog greppet om matchen, med en 4-2-ledning. Men i andra halvlek kom Stjärnorp B in i matchen. Laget hämtade i kapp underläget, och matchen i division 7 Östergötland södra herr slutade 5-5.

Slätmons tränare Kristoffer Sjöqvist kommenterade matchen:

- Vi gör en jättebra bortamatch mot Stjärnorp. Vi har ledningen i första halvlek med 4-2, men i andra halvlek tappar vi lite av spelet. Vi får vara nöjda med en poäng idag. Nu laddar vi om inför Väderstad borta nästa helg.

Slätmon startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Elmedin Kadiric gjorde målet, redan i sjätte minuten.

Stjärnorp B kvitterade till 1-1 i 17:e minuten, när Dilan Baban hittade rätt.

Slätmon tog ledningen på nytt i 20:e minuten, när Mustafa Kadiric slog till på straff.

Bara fyra minuter senare var det Mattias Carlsson som såg till att Slätmon ökade ledningen till 1-3.

Slätmon ökade ledningen på nytt, till 1-4, sex minuter senare genom Markus Jansson.

Stjärnorp B reducerade till 2-4 fem minuter senare genom Oliver Forslind. I 49:e minuten reducerade Stjärnorp B:s Rasmus Rapp på nytt.

Direkt efter pausen ökade Elmedin Kadiric Slätmons ledning.

Oliver Forslind, återigen, reducerade för Stjärnorp B i 80:e minuten.

Kvitteringen kom i slutminuterna, med tre minuter kvar att spela, när Elvin Murina slog till och gjorde mål för Stjärnorp B. Det fastställde slutresultatet till 5-5.

Stjärnorp B har två oavgjorda och tre förluster och 8-15 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Slätmon har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 16-14 i målskillnad.

Det här betyder att Stjärnorp B ligger på femte plats i tabellen, och Slätmon är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Slätmon är Väderstad B. Lagen möts söndag 25 augusti 15.00 på Väderstad IP.