"Moj" klar för återkomst till VIF: "Ser fram emot det"

Vimmerby IF har varit på jakt efter nyförvärv. Nu har ett välbekant namn dykt upp. Mojeb Abdul Majed är klar för återkomst till VIF. Det bekräftar han själv. "Vi löste det under veckan", säger han.

Mojeb Abdul Majed är klar för en återkomst till Vimmerby IF.

Mojeb Abdul Majed är klar för en återkomst till Vimmerby IF.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2023-01-31 18:20

Vimmerby IF rustar inför den kommande säsongen, där man går in i division 3 som nykomlingar. Man har sedan tidigare värvat Simon Larsson och Karlo Goranci från Västerviks FF respektive Gullringens GoIF.

Även Ahmed Tarabeih, som flyttade till Luleå i höstas, har givit klartecken för spel i VIF.

Nu ser det ut som att klubben kan räkna in ännu en återvändare. Mojeb Abdul Majed är ett namn som dykt upp och en övergång ska vara klar, enligt honom själv.

– VIF tog kontakt med mig förra veckan och jag var med och gjorde en träning också. Vi löste det under veckan, säger 23-åringen, som kan användas som både ytterback och ytterforward.

"Moj", som han också kallas, är fostrad i VIF och gjorde bland annat några matcher den förra säsongen. Efter att ha flyttat till Linköping så avslutade han 2022 med BK Ljungsbro, där han alltså inte kommer att fortsätta. VIF och Ljungsbro spelar i samma serie 2023.

– Det var en rolig säsong med Ljungsbro, men det var inte aktuellt med en fortsättning, säger Abdul Majed och fortsätter:

– Jag kunde inte vara med och fira seriesegern med VIF i höstas, så nu siktar jag på att få göra det i år istället, haha.

Du bor i Linköping. Hur ofta kommer du kunna träna med VIF?

– Två gånger i veckan, hoppas jag på. Det är planen, när väl säsongen drar igång. Jag kommer att vara med så mycket jag kan och ser fram emot säsongen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!