Jetmir stod för nästan hela showen

En nicktouch från ett hattrick var han. Men med två fullträffar och en assist var det Jetmir Shehi som bjöd på show när Lojal besegrade Målilla med 3–1. "Det kändes riktigt bra för egen del och skönt att börja serien med en seger", sa han efter matchen.

Lojal jublar efter Jetmir Shehis 3-0-mål i lagets premiär mot Målilla.

Lojal jublar efter Jetmir Shehis 3-0-mål i lagets premiär mot Målilla.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2022-04-28 21:40


SK Lojal tog emot Målilla på ett soligt Knektavallen i Hultsfred inför ganska välfyllda läktare på torsdagen. Första halvlek bjöd på överlägset bollinnehav och stort spelövertag för Lojal. 

undefined
Sk Lojal hade ett stort spelövertag mot Målilla på Knektavallen.

Nu dröjde det första målet till 34:e minuten. Jetmir Shehi fick till en bra träff på en frispark. Bollen var på väg in redan när Erik Ingemarsson touchade den lite lätt med huvudet. Shehi hann sedan göra 2–0 innan halvtid på egen hand.

– Erik var på första bollen vid det första målet så det ska han ha. Vid det andra hade vi ett bra väggspel och sedan kunde jag bara placera in bollen säkert, sa Jetmir Shehi.

undefined
Jetmir Shehi bjöd på show och mål när Lojal vann med 3-1 mot Målilla.

I andra gjorde Lojal ett par byten och slog av lite på takten. Segern såg ut att vara säkrad när Jetmir Shehi fick på en ny fullträff fram till 3–0 20 minuter från slutet. Det blev ändå lite nerv på slutet efter att Daniel Skog reducerat i slutminuterna.

– Vi vann ändå säkert. Vi spelade vårt spel utan stress. Nu var det första matchen på naturgräs för oss och det känns lite tungt i benen efteråt. Vi fick en bra start och visade att vi ska vara med och slåss om seriesegern i år, sa Shehi.

undefined
Målillas tränare Johan Hägg.

Målillas tränare Johan Hägg var hyfsat nöjd med sitt lags insats.

– Lojal visade i första att de har en riktigt bra startelva. Vi kom ändå igen i andra och gör det bra när vi följer vår matchplan. Backlinjen med Eric Ottosson och Dennis Adolfsson får plus.

undefined
Aram Maslem lyckades inte överlista Målillas försvar här.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!