Ledning i halvtid – då tappade Rosenfors och förlorade

Bortalaget Rosenfors hade greppet i halvtid och ledde med 1-0 i matchen i division 4 Vimmerby dam i fotboll mot BOIF.

B.O.IF vann mot Rosenfors

Fotboll2024-08-26 20:29

Men BOIF vände på matchen och vann till slut med 2-1.

Emma Wessman stod för BOIF:s avgörande mål efter 83 minuter.

Rosenfors startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Puhiza Ajdini gjorde målet, redan i 13:e minuten. Det dröjde till den 72:a minuten innan Emma Wessman kvitterade för BOIF.

Och med sju minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Emma Wessman. Wessman fullbordade därmed BOIF:s vändning. Målet var Emma Wessmans femte i division 4 Vimmerby dam.

Förlusten var Rosenfors fjärde uddamålsförlust.

För tabellens utseende betyder det här att BOIF ligger på åttonde plats medan Rosenfors har sjundeplatsen.

Nästa motstånd för Rosenfors är Frödinge-Brantestad. Lagen möts lördag 31 augusti 12.00 på Rosenfors IP.