Linda blickar framåt

Vimmerby-fostrade Linda Bengtsson kastades rakt in i hetluften i sin allsvenska debut. Överlägsna serieledaren LdB FC Malmö på bortaplan slutade med klar 0-4-förlust. Ändå ser mittbacken framtiden an - och hoppas på fortsatt förtroende. - Jag är i ett bra flow och hoppas att det håller i sig, säger mittbacken.

På gång. Efter en tuff start är Linda Bengtsson på gång. Förra helgen fick Bengtsson äntligen göra sin allsvenska debut i Hammarby DFF.

På gång. Efter en tuff start är Linda Bengtsson på gång. Förra helgen fick Bengtsson äntligen göra sin allsvenska debut i Hammarby DFF.

Foto:

Fotboll2010-06-22 06:33

Linda Bengtsson har haft en tuff inledning på sejouren i allsvenska Hammarby IF. Nu har det förhoppningsvis vänt. Förra helgen fick Bengtsson chansen från start och gjorde sina första minuter i Allsvenskan.
Hon kunde ha fått en mjukare start.
Efter att mittbacken Hodan Siid-Ahmed insjuknat kastades Bengtsson in från start i bortamatchen mot överlägsna serieledaren LdB FC Malmö. Hemmalaget vann, förstås. Efter tre mål efter paus slutade mötet 4-0.
- Den tuffaste starten man kunde ha. Det var tufft, men kul. De är riktigt bra. Vinner de inte i år vinner de aldrig. Vi var med i första halvlek, men det kändes hela tiden som att de var en mer. För att vara mot Malmö tycker jag att det gick okej, berättar Bengtsson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!