Lindsten nobbar KBK – för Rimforsa IF?

Han tränade med Kisa BK och imponerade stort. Nu har Nils Lindsten bestämt sig för att det inte blir spel i KBK nästa säsong. Däremot är Rimforsa en möjlig destination. "Det är en hemmakänsla i RIF", säger han.

Nils Lindsten (i mörklblått) säger att Kisa BK inte längre är ett alternativ.

Nils Lindsten (i mörklblått) säger att Kisa BK inte längre är ett alternativ.

Foto: Haris Dreco

Fotboll2019-11-29 11:50

Nils Lindsten har varit kapten i Mjölby AI och kommer från spel i division tre med klubben under den gångna säsongen. För drygt en månad sedan var han och tränade med Kisa BK och imponerade stort. Då hade han tankar på att varva ned och såg KBK som ett alternativ. Nu har han istället bestämt sig för att Kisa BK inte kommer bli nästa klubbadress.
– Jag har varit och tränat med Hjulsbro, Ljungsbro, Rimforsa och Kisa och har nu sållat ned lite. Kisa och Ljungsbro är inte längre några alternativ för mig, säger Nils Lindsten och fortsätter:
– Det står mellan Hjulsbro, Rimforsa eller att stanna kvar i Mjölby.

Rimforsa IF kan faktiskt bli nästa klubb för den skicklige spelaren. Han har spelat där tidigare och har god relation med tränaren Erik Svensson.
– Jag har lovat folk i Rimforsa att jag inte gjort min sista match i "Riffet", men om det blir spel där kommande säsong eller någon annan gång vet jag inte, säger Lindsten och skrattar.
– RIF är liksom mitt gamla gäng. Det är en hemmakänsla där. Sedan är Erik (Svensson) en fantastisk person som har en bra fotbollshjärna också. 

Han menar samtidigt att Hjulsbro är ett mycket intressant alternativ också eftersom han bor så nära träningsanläggningen.
– Det är det som talar för Hjulsbro och även att de har ett bra lag på gång. Men det är mycket att väga in. Jag kommer att ta ett beslut under nästa vecka, säger han. 

Nils Lindsten har spelat i Mjölby i division tre.
Nils Lindsten har spelat i Mjölby i division tre.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!