Linnér talar ut: "Blivit uppförstorat"

Oscar Linnér luftade sin frustration över att bänkas i den allsvenska premiären mot Sirius. Ett par dagar sedan fick han lämna Gif Sundsvall. –Jag ångrar delar av vad jag sade, men det har tagit alldeles för stora proportioner, säger målvakten till Aftonbladet.

Oscar Linnér. Arkivbild.

Oscar Linnér. Arkivbild.

Foto: Christine Olsson/TT

Fotboll2022-04-06 22:23

Oscar Linnér kallade situationen i det allsvenska laget bland annat för ett "karriärshaveri".

Sedan följde krismöten och Gif Sundsvalls beslut att avsluta målvaktens inlåning från tyska Arminia Bielefeld.

– Det är självförvållat, jag vet det, eftersom det blev fel hur jag uttryckte mig i vissa meningar, men det har blivit alldeles uppförstorat detta. Jag ville ge min syn på det hela, min situation och inget annat, säger han till Sportbladet.

– När jag i efterhand har läst intervjun förstår jag att supportrarna är besvikna på mig, men det var som sagt min egen situation jag ville förmedla. Men jag var för emotionell och uttryckte mig inte bra.

– Jag har full förståelse för hela sättet Sundsvall agerat på. Dels att de behövde köpa sig tid för att ta ett beslut, dels när det växte till en storm runt Gif Sundsvall som organisation, så har jag förståelse för att de valde den här vägen.

Aftonbladet: Vad händer för din del nu?

– Jag ska prata ihop mig med Bielefeld. Jag är under kontrakt med dem men jag har svårt att se att de vill att jag ska komma dit och röra om i grytan så här med bara några matcher kvar av säsongen för dem.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!