Lojal vann kvällens derby med uddamål – de var bäst!

Djursdala tryckte på för att hitta en kvittering men lyckades inte och fick se sig besegrade i kvällens derby mot SK Lojal. 4–3 slutade matchen till Vena-laget och visst var det en spännande match med flera farliga målchanser för båda lagen. Här är spelarna som stod ut lite extra i öppningsmatchen av divison fems höstsäsong.

Det blev Lojal som fick fira vinsten i kvällens derby i division 5.

Det blev Lojal som fick fira vinsten i kvällens derby i division 5.

Foto: Axel Norbro

Fotboll2024-08-09 20:50

Lojal

3 stjärnor: Deart Agushi

Var väldigt vass framför Djursdalas mål och stod för tre fullträffar. Bortsett från de tre målen hjälpte han sina medspelare i anfallen och skapade flera chanser.

2 stjärnor: Filip Fungmark

Var nog sugen på att visa upp sig i debuten då han gjorde det bra på mitten och var noggrann med bollen. Visst blev det även ett par chanser för spelaren som lyckades få fram bollen mot motståndarnas mål.

1 stjärna: Gzim Gelici

Vilka fötter Lojals nummer 18 hade. Det var en svår spelare att stoppa för DSK då han bröt sig fri flera gånger på vänsterkanten och kunde spela in bollen till medspelarna.

Djursdala

3 stjärnor: Anton Palmer

Var väldigt betydelsefull för lagets offensiv och skapade flera chanser. Med lite tur kunde nog en eller två bollar hamnat i mål.

2 stjärnor: Albin Isaksson

En mittfältgeneral som styrde spelet i matchen. Han klev av i slutet av matchen och det sågs tydligt att spelaren saknades.

1 stjärna: Simon Henriksson

Mål? Ja, och även en hel del viktiga passningar bakom Lojals backlinje. Han fanns med i både det defensiva och offensiva i Djursdala. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!