Lokal fotbollsspelare med i ny dokusåpa: "Spännande"

I vår är det premiär för den nya dokusåpan "Puppet Master". Då är Kisa BK:s anfallare Kevin Gaines en av deltagarna.

Kevin Gaines (nummer 10 och kapten) är en av deltagarna i Joakim Lundells nya Youtube-satsning.

Kevin Gaines (nummer 10 och kapten) är en av deltagarna i Joakim Lundells nya Youtube-satsning.

Foto: Arkiv

Fotboll2021-02-19 10:40

Det är den välkände influencern Joakim Lundell som ligger bakom dokusåpan. Tio deltagare tävlar om förstapriset på 100 000 kronor.

För närvarande är det oklart hur tävlingen är uppbyggd, med enligt Puppet Masters Instagramsida handlar det om att följa instruktionerna noga då "alla val har en konsekvens".

Själv säger Kevin Gaines så här:

– Från början trodde jag att det var ett festprogram, men det landade i att få utmana sig själv och sina gränser. Vi spelade in mellan 7 och 16 februari. Det var sjukt spännande och kommer bli sjuka program.

Dokusåpan kommer sändas på Youtube och väntas locka storpublik. Tidigare har Joakim Lundells produktioner på nätet haft miljontals tittare. Det är även han och hans fru Jonna Lundell som ligger bakom succéprogrammet Hide and Seek på Discovery, som vann Kristallen för Årets program 2020.

Det återstår att se hur Kevin Gaines klarar sig i den nya dokusåpan. På fotbollsplanen är 27-åringen en erkänt duktig anfallare. Han har främst spelat i moderklubben Kisa BK och Gullringens GoIF. Förra säsongen var Gaines kapten när KBK vann division 5.

Nu förbereder sig laget för den kommande division 4-säsongen.

– Det känns bra. Det är redan många som tränar. Om vi får in alla tänkta nyförvärv blir vi nog farliga, säger Kevin Gaines som själv, av förklarliga skäl, har tränat sparsamt i säsongsinledningen.

– Jag har tränat på en del, men det har varit mycket annat ett tag med bland annat tv-programmet.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om