FBSK arrangerade familjedag: "Lyckades bra"

Förra året blev det bara en veteranmatch. Nu slog man på stort och fixade en heldag med roliga aktiviteter för alla åldrar. Med hjälp utav Frödinge Bygdegård, Frödinge Skytteförening och Frödinge Hembygdsförening så lyckades FBSK verkligen sätta stämningen på Lundavallen.

Familjära ansikten på Lundavallen.

Familjära ansikten på Lundavallen.

Foto: Axel Norbro

Fotboll2023-07-03 20:00

Ponnyridning, hoppborg och en veteranmatch som avslutning. Ja, det var bara några av höjdpunkterna från lördagens familjedag ute i Frödinge i lördags.

Dagen började med diverse aktiviteter som alla kunde vara delaktiga i. Hoppborgen var en av aktiviteterna som var populärast med en stor klunga av barn som samlades runt om. På gräsplanen så fanns det möjlighet att tävla om vem som kunde skjuta hårdast. Den stationen var väldigt upptagen av både ungdomar samt ett antal spelare från Frödinges seniorlag.

– Vi ville att alla skulle känna sig välkomna och kunna ha en bra dag. Vi hade som mål att vilket intresse man än hade så skulle man kunna vara delaktig i något och det känns som att vi lyckades ganska bra, sa arrangörens ansvarige Henrik Blomberg.

Senare på dagen, så var det dags för det alla hade sett fram emot. Nämligen den årliga veteranmatchen mellan Frödinges damer och äldre herrar som haft ett förflutet i fotbollsklubben.

I år så vann veteranerna matchen med 3–0. Matchen bjöd på ett underhållande spel och fick publiken väldigt involverad.

Man passade även på att visa upp sina yngre medlemmar i halvtid. 

Efter matchen så bjöds det på grillad mat vilket var grädden på moset tyckte Henrik Blomberg.

– Vi avslutade kvällen på ett väldigt fint sätt. Det bjöds på god mat och många veteraner stannade för att fortsätta firandet.

Att rida ponny var något populärt bland de yngre.
Att rida ponny var något populärt bland de yngre.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!